A Barcelona korábbi játékosa üzent az újságíróknak

„Ha segítségre van szükségük a fordításban, legközelebb hívjanak fel.”


A Barcelona védője, Samuel Umtiti lépett, hogy tisztázza a héten egy interjúban tett megjegyzéseit. A francia válogatott játékos, aki jelenleg a Serie A-ban szereplő Lecce kölcsönjátékosa, megerősítette, hogy a Canal+-nak adott interjúban rosszul idézték őt a barcelonai karrierjével kapcsolatban.

Umtitiről eredetileg azt állították, hogy a sérülések a formával való gondokat egy börtönhöz hasonlította a klubnál.

A 29 éves játékos azonban határozottan kijelentette, hogy nem ez volt a célja, de elismerte, hogy valóban küzdött, mielőtt tavaly nyáron Olaszországba távozott.

„Minden újságírónak. Ha segítségre van szükségük a fordításban, legközelebb hívjanak fel. A depresszió az depresszió, semmi köze a "börtönhöz". Köszönöm szépen" - posztolta Instagram-fiókján.

Umtiti eredeti mondanivalója arról, hogy nehezen tudta magát beküzdeni a Barcelona csapatába, és hogy ez később hogyan hatott a mentális egészségére, így hangzik.

„Nem tudom, hogy depresszió volt-e, de nagyon bonyolult és nehéz volt minden szinten. Nagyon bezárkóztam magamba. Voltak olyan időszakok Barcelonában, amikor nem akartam kimozdulni otthonról. A barátaim azt mondták, hogy menjek el, hogy próbáljam megváltoztatni a hangulatomat, de én nemet mondtam, egyedül akartam lenni. Ez nagyon bonyolult volt."

Umtiti ebben a szezonban rendszeresen szerepet kapott a Leece csapatában, amely a következő hetekben szoros harcot vív a kiesés ellen, de várhatóan júniusban visszatér Barcelonába, mielőtt esetleg végleg továbbállna.

Borítókép: Silvia Lore/Getty Images

Videók