Váratlan fordulat lehet Francesco Totti ügyében

A Roma klasszisa mégsem akasztja szögre a csukáját?


Mégsem biztos, hogy Francesco Totti, a Roma legendás labdarúgója az idény végén befejezi pályafutását.

 
Egy héttel ezelőtt a klub spanyol sportigazgatója, Ramón Rodríguez Verdejo – közismert becenevén Monchi – elmondta, „van egy megállapodásunk, hogy a mostani az utolsó szezonja, aztán igazgatóként marad a klubnál".
 

Barcelona: megtalálták a távozó edző utódját! " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

A Barcelona csapata a következő szezonnak új mesterrel vág neki, mivel Luis Enrique az idény végén távozik a katalánoktól. A Barca alelnöke, Jordi Mestre elárulta, már kiválasztották az új trénert, de konkrétumot nem mondott, hiszen tiszteletben tartják a mostani szakvezető érdekeit - tudatja az nso.hu. A Barca is szerződtette volna a játékost.

Szerdán egy sajtónyilvános római eseményen újságírók megkérdezték a 40 éves csatárt, valóban május 28-án, a Serie A utolsó fordulójában játssza-e pályafutása utolsó mérkőzését, de erre egyszerűen azt válaszolta: „Nem tudom."
 
A fővárosiak vezetőedzője, Luciano Spalletti meglehetősen kevés játéklehetőséget ad Tottinak a mostani idényben, sőt vasárnap kijelentette, elege van abból, hogy mindenki az idény végén visszavonuló labdarúgóról kérdezgeti. „Ha visszamehetnék az időben, sohasem jöttem volna a Romához edzőnek" – tette hozzá.

Videók