Az Inter megtartaná, de van B-terv

Denzel Dumfries és klubja is egyaránt kivárásra játszik


Az Internazionale a leendő bajnoki siker mellett már a csapat megerősítésén dolgozik a következő szezonra. Ennek a része lehet az új szerződés megkötése Denzel Dumfriesnek.

A 27 éves holland szélső védőnek kicsivel több mint egy éve van hátra a kontraktusából, de a hírek szerint a milánói klub és a játékos álláspontjai között meglehetősen nagy a távolsága hosszabbítás ügyében.

Kérdés, hogy a következő hetekben születik-e kompromisszum? Dumfries ebben a szezonban 32 meccsen három gólt szerzett és hat gólpasszt adott.

Úgy tűnik, hogy az Inter felkészült a nemleges válaszra is, hiszen a pletykák szerint érdeklődnek a Manchester United játékosa, Aaron Wan-Bissaka iránt.

A múlt héten már olyan hangok is hallatszottak a zuhanyhíradóban, hogy a Serie A listavezetőjénél Wan-Bissaka esetleges átigazolása fontos a cél. Neki 2025-ben jár le szerződése a Manchester Uniteddel, így az idei nyár jó alkalom a 26 éves hátvéd megszerzésére. Sőt, hosszú távon még anyagilag is jobban járthat a klub.

Persze az is elképzelhető, hogy Wan-Bissaka „hírbe hozása” csak azért történt, hogy letörjék Dumfries igényeit. De errea kérdésre a következő hetekben biztosan választ kapnak a szurkolók.

(Fotó: football-italia.net)
 

Videók