Gigantikus szerződés keretein belül térhet vissza Conte az edzősködéshez

A hírek szerint a Bayern München megkeresésére már nemet mondott.


 Antonio Conte utolsó edzői állomása a Tottenham volt, melynél saját nimbuszát is kissé aláásva zavaros körülmények közepette távozott. Anyagi gondja azért minden bizonnyal nincsennek, hiszen Londonban is tetemes mennyiségű pénzt jelentű szerződéssel rendelkezett, ám az új kontraktus még ettől is búsásabb lehet. A Napolinál Luciano Spalletti távozása óta nem találják a megoldást. Rudi Garcia csúnyán befürdött, Walter Mazzarri ideig-óráig tudta megvetni a lábát Dél-Olaszországban, jelenleg a szezon harmadik vezetőedzőjét fogyasztja a nápolyi együttes, Francesco Calzona személyében.

A CalcioNapoli24 információi szerint pedig a Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis már felvette a kapcsolatot az 54 éves Antonio Contéval, hogy segítsen újra felemelni a klubot, amely az előző idényben leigázta a Serie A-t, s a mag megmaradt, mégis bukdácsol a csapat. A hírek szerint évi 8 millió eurót tehetne zsebre az olasz szakember, ami bónuszokkal együtt még további 400-500 ezer euróval emelkedhet, amivel - ha minden igaz - a világ húsz legjobban kereső edzői közé tartozna.

Conte háromszor nyert olasz bajnokságot a Juventus csapatával, bajnok lett az Interrel is, és a Premier League-ben is magasba emelhette a győztesnek járó trófeát a Chelsea-vel.

(Borítókép: John Walton/PA Images via Getty Images)

Videók