Mourinho kérésére visszatér a római legenda

Már zajlanak a tárgyalások, Totti különleges megbízást kapna.


1993 és 2017 között szolgálta játékosként a farkasokat, 2024-től új feladat várhat Francesco Tottira az Örök Városban.

Totti a lehetséges visszatérését az olasz médiának adott interjújában ismerte el. Kapcsolatban áll José Mourinhóval, hogy elvállaljon egy olyan pozíciót a klubnál, amely levenné az edzőről a nyomást.

Mourinho ugyanis többször panaszkodott már arra, hogy ő az egyetlen ember az együttesnél, aki szóba áll a médiával a klubot vagy a csapatot érintő viták kapcsán, amiért többször is megbüntették. A portugál szakember azt szeretné, ha ezt a feladatkört egy olyan legenda venné át, aki közel 800 fellépésén több mint 300 gólt szerzett Rómában.

„Néha levelezünk, telefonon is beszéltünk. Azt szeretné, ha visszatérnék a Romához. Ez akár már jövőre megtörténhet. Mourinho emberként nagyszerű, edzőként pedig a legjobb. A győzelemhez nagyszerű játékosokra van szükség, de olyan edzőre is, aki tud segíteni és motiválni. Sértő dolog őt kritizálni” – nyilatkozta a volt labdarúgó.

Az AS Roma gyengén rajtolt, három mérkőzésen mindössze egy pontot szerzett, ezzel jelenleg a 18. pozíciót foglalja el. Totti a pályán már segíthet, máshol azonban jól jöhet.

Borítókép: Tullio Puglia - UEFA/UEFA via Getty Images

Videók