Cristiano Ronaldo szerződtetésében a Nike segíthet

A portugál klasszis állítólag döntött a jövőjét illetően.


A 36 éves Cristiano Ronaldo távozása kapcsán már nem meglepő, hogy újabb és újabb hírek érkeznek. Egyes értesülések szerint már nincs meg az összehang a klub és a portugál klasszis között, aki a Sportingba akar igazolni. Ott szeretné befejezni a pályafutását, ahol minden elkezdődött.

Sport365.hu - Cristiano Ronaldo csalódott és egyedül van a Juventusnál?

A hírek szerint a 36 éves Cristiano Ronaldo a nyáron távozni fog a Juventustól. Az olasz média szerint a portugál sztár helyzete ebben a szezonban megváltozott és már nem boldog a klubnál. Cristiano Ronaldo ebben a szezonban eddig 39 meccsen 32 gólt szerzett a Juventus színeiben. Ennek ellenére az olasz nagyklubnak nehéz szezonja van.

A Juventus 2018 nyarán vásárolta meg a portugál világsztárt, Cristiano Ronaldót a Real Madridtól. A közelmúltban több olasz média arról számolt be, hogy a 36 éves futballista már nem elégedett a torinói életével, és távozni szeretne. A Real Madridot, a Manchester Unitedet és a Paris Saint-Germaint külön kiemelték lehetséges célállomásként, bár a spanyol óriás kizárta ennek a lehetőségét. A Record című portugál újság azt írja, hogy Ronaldo a Sportingba akar igazolni, hogy onnan vonulhasson vissza. Az azonban nem világos, hogy mikor történhet meg ez a váltás. Ronaldónak még révényes szerződése van a következő szezonra is az olaszoknál.

A Sporting új megállapodást írt alá a Nike-val, amely a következő szezonban lép életbe. Egyes hírek szerint ez a szponzorálás segíthet Ronaldo szerződtetésében.

Sport365.hu - Ronaldo érkezéséről spekulálnak: Az édesanyja elszólta magát?

Kétséges Cristiano Ronaldo jövője a Juventusnál, miután kiestek a Bajnokok Ligájából a Porto ellen. A Bianconeri 29 millió euróért eladhatja a portugál csillagot. Bár a hírek szerint ügynöke, Jorge Mendes megvitatta a Real Madridba való esetleges visszatérését, más lehetőségek is szerepelnek az asztalon a 36 éves játékos számára.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Alessandro Sabattini/Getty Images

Videók