90 millió plusz Lovren - A Liverpool bombaüzlete

A Napoli védője, Kalidou Koulibaly-ra fáj a foga a Premier League bajnokának.


A Liverpool biztos benne, hogy legyőzheti a Manchester City-t a Kalidou Koulibaly-ért folyó versenyben, ha jókora pénz mellett még Dejan Lovrent is felajánlják az üzlet részeként.

Annak ellenére, hogy a vörösöket csak múlt csütörtökön koronázták meg a Premier League bajnokaként, már folytatják is a csapat megerősítését. Koulibaly a Napoli védője, az elmúlt két évben számos angol klub érdeklődését felkeltette, köztük a két manchesteri klubot is.


Fotó: Francesco Pecoraro/Getty Images

A 29 éves masszív védő már majdnem úgy tűnt, hogy biztosan Pep Guardiola irányítása alatt fog dolgozni, ám ekkor jött a Liverpool. A Tuttosport értesülései szerint, Jürgen Klopp és a klub mindenáron szeretnék szerződtetni a szenegáli védőt, akiért 90 millió fontot és Lovren játékjogát adnák.

A 30 éves horvát rutinos védő, alig tíz Premier League meccset tudhat a lábában ebben a szezonban, és mindössze 12 hónap maradt a szerződéséből. Lovren nem tartozik az alapemberek közé, előtte a sorban Joe Gomez és Virgil van Dijk áll, és csereként sokszor Joel Matip is előrébb van nála.


Fotó: John Powell/Liverpool FC via Getty Images

A Napoli elnöke, Aurelio De Lautentiis korábban azt állította, hogy a klubja elutasít minden olyan ajánlatot a sztárjukért, amely 60 millió font alatti, a City állítólag 72 millió fontot ajánlott.

Forrás: talksport.com
Borítókép: Emilio Andreoli/Getty Images

Videók