Ledöbbent az edző az olasz csapat öltözőjének láttán

A 60 éves tréner fejtette ki véleményét a témáról.


Carlo Ancelottit, az SSC Napoli labdarúgócsapatának vezetőedzőjét megdöbbentette, hogy stadionjukban a szombati, Sampdoria elleni bajnoki összecsapás előtt még nincs kész az öltöző.

A Napoli csütörtökön közösségi oldalán közölt egy videofelvételt, amelyen jól látszik, hogy a hazai csapat öltözőjében a falak és a padló borítása is hézagos, továbbá hiányoznak a mosdók és az elektromos aljzatok.
A nápolyi együttesre ráadásul jövő kedden is fontos hazai találkozó vár: a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a címvédő angol FC Liverpoolt fogadja.
A város tulajdonában lévő San Paolo Stadion júliusban a nyári Universiade egyik helyszíne volt, ennek kapcsán kicserélték az üléseket, az eredményjelzőt és a világítást. Aurelio De Laurentiis klubelnök és Luigi de Magistris polgármester azóta is egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat adtak a stadion állapotáról.
Ezúttal a 60 éves tréner fogalmazta meg a témában a véleményét. Ancelotti elmondta: beleegyezett abba, hogy a Serie A első és második fordulójában vendégként lépjenek pályára - a Fiorentinát 4-3-ra legyőzték, a Juventustól 4-3-ra kikaptak -, mert arra kaptak ígéretet, hogy így be tudják befejezni a munkálatokat.


Carlo Ancelotti kifakadt az öltözők láttán.
Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images

"Már eltelt két hónap, ami alatt egy házat fel lehetett volna építeni, de itt arra sem voltak képesek, hogy felújítsák az öltözőnket. Mégis, hogy fogadjuk így a Sampdoriát és a Liverpoolt? Meg vagyok döbbenve a munkálatokkal megbízott emberek hozzá nem értésétől" - fakadt ki a higgadtabb edzők közé sorolt Ancelotti.
A klub hozzátette: a vendégcsapatok öltözőjével minden rendben van.
 

Borítókép: Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images

Videók