Maradona fia: Messit és apámat azok hasonlítják össze, akik nem értik a futballt

Erős vélemény.


Diego Maradona fia bírálta Lionel Messit az argentinok váratlan veresége után.

Szinte sokkolta a világot, amikor a vb egyik legnagyobb esélyesének kikiáltott Argentína 2-1-es vereséget szenvedett Szaúd-Arábiától. A 36 meccses veretlenségi sorozatot maga mögött tudó argentinoktól mindenki könnyed győzelmet és rekorddöntést várt, ám Lionel Scaloni fiai még az egy pontot sem tudták megszerezni.

A csapat vezérét, Lionel Messit gyakran kritizálják amiatt, hogy bár a világ egyik valaha volt legjobbjának számít, a válogatottal még nem sikerült a csúcsra jutnia. A szenvedélyes szurkolók úgy gondolják, a hétszeres aranylabdást nem lehet a legnagyobbként emlegetni, mivel neki még nem sikerült az, ami Diego Maradonának igen. A nem várt vereség után ezek a hangok még inkább felerősödtek, a kritikusok közt pedig ott van Diego Maradona fia is.

„Messit és apámat azok hasonlítják össze, akik nem látják és nem értik a futballt” – mondta Maradona fia.

„Két különböző bolygóról beszélünk, de nem akarok azonnal keresztet vetni Lionelre. Meglepett ez a vereség. Nehezen hiszem el, hogy mindez valóban megtörtént.”

„Őrület veszíteni Szaúd-Arábiával szemben, de a futball ilyen. Néha megesik, hogy sokkal gyengébb ellenfelekkel szemben is veszítünk” – tette hozzá.

Kezdődik a világbajnokság. Itt az ideje egy kis játéknak. Ki lesz a Sport365 világbajnokságának világbajnoka? Csatlakozzatok a képre kattintva!

Borítókép: Stanley Chou/Getty Images

Videók