Ibrahimovic pótlására érkezhet egy újabb klasszis

Az LA Galaxy már fel is vette a kapcsolatot a kiszemeltjével.


Az MLS-ben szereplő LA Galaxy tárgyalásokat folytat a Manchester United és a Real Madrid egykori csatárával, Javier Hernandezzel.

A Galaxy körülbelül 7 millió fontért szerződtetné a jelenleg spanyol bajnokságban szereplő Sevilla csatárát. A 31 éves játékos Zlatan Ibrahimovic pótlására érkezhet, akinek decemberben járt le a szerződése, majd nemrég ismét csatlakozott az AC Milan csapatához.

Hernandez eddig mindössze 14 alkalommal szerepelt a bajnokságban Julen Lopetegui irányítása alatt, s mindössze három gól tudható a neve mellett.

Az új MLS szezon február végén kezdődik, és a honfitársa Carlos Vela nagyon örülne ha az új szezont már a városi rivális LA Galaxy-ba kezdené meg barátja.

"Boldog lennék, ha Chicharito a Galaxy játékosa lenne. Ő egy fantasztikus gólvágó, mindig a kaput előtt terem és arra vár, hogy betaláljon. Mindemellett kiveszi a részét a védekezésből is. A Galaxy nagyon megerősödne vele, mint ahogy a liga is" - mondta Vela.

"Egy városi derbi színvonalát mindig emeli, ha mindkét oldalon minőségi focisták játszanak. Emelett Chicharitóval rivalizálhatnék, ami a mexikói szurkolókat biztosan lázba hozná."

Forrás: SkySports.com
Borítókép: Quality Sport Images/Getty Images

Videók