Börtönbe kell vonulnia a Bayern védőjének?

Lucas Hernandez nem tartotta be a bírósági végzést.


A Bayern München és a francia labdarúgó válogatott balhátvédjét, Lucas Hernandezt ismét beidézte a madridi bíróság egy korábbi ügye miatt, amiért akár börtönbüntetést is kaphat.

Lucas Hernandezt még 2017 februárjában tartóztatták le, amiért állítólag bántalmazta barátnőjét, későbbi feleségét, Amelia De La Osát. Mind Hernandezt, mind De La Osát 31 óra közmunkára és pénzbírságra ítélték, és hat hónapra távoltartási végzést rendeltek el.

Hernandez és De La Osa azonban az év júniusában együtt utazott el a Bahamákra, de amikor 2017. június 13-án hazaérkeztek a francia védőt - aki akkor az Atlético Madridban szerepelt - letartóztatták a madridi repülőtéren.

Hernandez ellen az ügyész egyéves börtönbüntetést kért miután kiderült, hogy nem teljesítette a 31 óra közmunkát sem így elutasították a fellebezését.  
 

 

Az AS cikke szerint Hernandeznek azért kellene börtönbe vonulnia, mert nem tartotta be a bírósági végzést. Hernandez ügyvédei fellebbeztek a döntés ellen, és október 19-én derül ki, hogy elfogadták-e a fellebbezést.

Amennyiben nem, akkor börtönbe kell vonulnia a védőnek.

Lucas Hernandez 2019-ben igazolt a Bayern München együtteséhez, akikkel megnyerte a Bajnokok Ligáját, a Német Kupát és a német bajnokságot. A francia válogatottal pedig 2018-ban megnyerte a labdarúgó világbajnokságot. 

Borítókép: Facebook.com/ Lucas Hernandez 
Forrás: As.com

Videók