Benzema Tupac elárulásához hasonlítja Mbappé döntését?!

Úgy tűnik, Karim Benzemát mélyen érintette Mbappé maradása Párizsban.


Karim Benzema úgy érzi, hogy Kylian Mbappé elárulta azzal, hogy szerződést hosszabbított a Paris Saint-Germainnal.

Mindezt a Real Madrid támadója egy képpel is megpecsételte, amin Tupac Shakur szerepel. Évek óta támogatta Karim Mbappét azzal a céllal, hogy egyszer mellette fog játszani a Real Madridban. Benzema mindent megpróbált, hogy meggyőzze őt, és ennek semmi értelme nem volt.

Végül Kylian Mbappe azt tette, amit a családja és ő akart, anélkül, hogy felmérné, milyen következményekkel járhat ez számára hosszú távon. Elfelejti, hogy közeleg egy világbajnokság, ahol jól kell éreznie magát Karimmal, és Franciaország számára nem idegen az öltözői dráma. Érdekesek lesznek az első találkozások. Kyliannak magyarázatot kell adnia, mert Benzema úgy érzi, hogy most teljesen elárulták, amire legutóbbi Instagram-sztorijában is utalt.

A képen Tupac Shakur épp kezet fog Stephen Baldwin színésszel. A hip-hop kultúrát nem ismerő emberek első pillantásra értetlenül állnak a kép előtt. De azok, akik tisztában vannak vele, belátják, hogy nem Baldwinra kell figyelni. A Tupac mögött álló férfi, aki egyenesen a kamerába néz, az a "barát", aki állítólag elárulta a rappert, és végül megölte.

Borítókép és fotók: marca.com

Videók