A Barcelona már most a brazil csodagyerek ügynökeivel tárgyal

Úgy tűnik már a jövőt tervezik.


A Barcelona fél szemmel már a jövőbe tekint.

A Palmeiras játékosa, Endrick Felipe még csak 16 éves, de már több európai nagyklub figyelmét felhívta magára. A korábbi hírek alapján úgy tűnik, a Barcelona és a Real Madrid kész párbajozni egymással azért, hogy megszerezze a brazil csodagyereket, akit Vinicius Junior és Neymar Junior utódjaként emlegetnek.

A Sport szerint a Barcelona képviselői ezen a héten találkoztak a fiatal játékos ügynökeivel, azt követően, hogy azok egészen a katalán városig utaztak Sao Paulóból. Az összejövetel célja az volt, hogy a gránátvörös-kékek megerősítsék érdeklődésüket, és összehangolják álláspontjukat a terveik és pénzügyeik tekintetében.

Endrick még nem debütált a Palmeiras csapatában, de a kispadra már bekerült. Idén nyáron aláírta első profi szerződését a klubbal, amely állítólag 32 millió eurós felmentési záradékot tartalmaz. A Barcelona terve az, hogy jövő nyáron üzletet köt Endrickkel, aki 2024 nyarán csatlakozna a klubhoz, miután betölti a 18. életévét.

A katalánok fő vetélytársa jelenleg nem a Real Madrid , hanem a Paris Saint-Germain. A francia fél szeretné fokozni a jelenlétét és a tehetségek toborzását Dél-Amerikában, és Endrick az egyik célpontjuk.

Borítókép: palmeiras.com

Videók