Dani Alves nem hajlandó enni, miután elvált feleségétől

A szexuális zaklatási vádak közepette hagyta el Joana Sanz.


Az ex-Barcelona-játékos Alves azóta van börtönben, hogy 2023 januárjában letartóztatták egy állítólagos szexuális zaklatás vádját követően. Dani Alves „nem hajlandó enni", és „a nap nagy részében be akar zárkózni a cellájába", miután szakított Joana Sanz-szal - állítja a Cuatro al dia című spanyol televíziós műsor.

Alves volt felesége, Sanz az Instagramon keresztül jelentette be, hogy elválik a braziltól, aki 2023 januárja óta börtönben ül. A Cuatro al dia szerint Alves a súlyos szexuális zaklatási vádak közepette azt mondta a rabtársainak, hogy a felesége szereti és támogatja őt. A Cuatro al dia azt állítja, hogy beszélt Alveshez közeli forrásokkal, akik elmondták a műsornak, hogy a játékos "teljesen össze van törve és nagyon ideges".

Alves eddig egy másik rabbal osztozott egy cellán a spanyolországi Brians 2 börtönben, de most egyedül van, és a Cuatro al dia beszámolója szerint "végig bezárkózva akar lenni". A beszámoló azt állítja továbbá, hogy vannak olyan napok, amikor Alves nem eszik.

Alves tárgyalásának időpontját még nem tűzték ki. Februárban elutasították a börtönből való ideiglenes szabadlábra helyezésről szóló tárgyalási kísérletét, és a mexikói Pumasszal kötött szerződését is felbontották.

Borítókép: David Zorrakino/Europa Press via Getty Images

Videók