A PSG-nél rájöttek: hiba volt mindkettőjüket szerződtetni

Luis Campos teljesen új szemléletet mutat meg a PSG-nek.


A pletykák szerint Neymar és Kylian Mbappé között nagyon fagyos a viszony. Luis Campos arra utal, hogy hiba volt mindkettőjüket szerződtetni.

A Paris Saint-Germain 2017 nyarán szerződtette a 30 éves Neymart a Barcelonától, illetve a 23 éves Kylian Mbappét a Monacótól. Neymar 222 millió euróba került, míg Mbappéért 180 millió eurót fizetett a PSG. A közelmúltban a sztárok kapcsolata megromlott. Több francia lap is arról számolt be, hogy Mbappé sürgette a PSG-t Neymar eladására.

Luis Campos, aki az idei szezon előtt lett PSG sportigazgatója, a Rothen s'enflamme podcastnek nyilatkozva elismerte, hogy mindkét játékos szerződtetése talán nem volt bölcs döntés a klub részéről.

„A múltban elkövettük azt a hibát, hogy két játékost szerződtettünk ugyanarra a posztra. A kulcspozíciókban hiányoznak a játékosok, más posztokon pedig átfedés van a játékosok között.”

Miközben a Neymarra és Mbappéra fordított összegek még nem hozták el a klubnak a Bajnokok Ligája győzelmet, hazai porondon rendre sikeresek. A brazil 155 mérkőzésen 111 gólt szerzett Christophe Galtier csapatában, és négy bajnoki címet nyert a klubbal. Mbappé hasonlóan lenyűgöző teljesítményt nyújtott, 226 meccsen 181 gólt szerzett a Parc de Princes-ben, valamint négy bajnoki címet. Ennek ellenére továbbra is komoly aggodalomra ad okot a páros kapcsolata.

Borítókép és fotók: Michael Regan – UEFA/UEFA a Getty Images

Videók