Fellaini: "Menj a pi*ába"

A belga játékos alaposan kikelt magából, amikor a játékvezető a 94. percben érvénytelenítette a gólját.


Marouane Fellaini majdnem felrobbant mérgében és trágár szavakkal minősítette a játékvezetőt, aki érvénytelenítette a belga sztár 94. percben szerzett gólját.

A Kínai Szuper Ligában szereplő Santung Luneng belga válogatott futballistája azt hitte, hogy győztes találtot szerzett a Hebei China Fortune ellen, azonban a kínai játékvezető nem adta meg az egyébként ránézésre szabályosnak tűnő gólt.

Fellaininek az elmúlt években szinte a névjegyévé váltak az utolsó utáni pillanatokban szerzett fejes gólok, és ezúttal is majdnem összejött neki.

A torzonborz belga emelkedett a legmagasabbra, majd fejelt a kapuba, azonban a játékvezető szabálytalanság miatt kifelé fújt szabadrúgást.

null

A controversial scene of the 1st leg Shandong Luneng vs Hebei CFFC in the CSL 5-8 classification semi-final. Marouane Fellaini's last-minute goal could have brought in a 3:2 win but it was ruled out. The 3rd match in a row Shandong were hit by controversial refereeing decisions. pic.twitter.com/zQlFNmJedX


A bíró talán úgy gondolhatta, hogy a 32 éves játékos a felugrás előtt eltolta maga elől a védőt, azonban furcsamód nem kérte ki a VAR segítséget, hogy visszanézhesse az esetet.

Fellaini majdnem felrobbant mérgében és neki rontott a játékvezetőnek, hogy meggyőzze arról, ő bizony szabályost gólt szerzett. Miután a játékvezető hajthatatlan volt, a belga játékos dühében elküldte melegebb éghajlatra. A lassítások alapján jól látható, ahogy a Santung Luneng csapatkapitánya "marhaságnak" nevezi a döntést és dühében azt üvöltötte a játékvezető felé, hogy: "Menj a pi*ába."

null

After controversial refereeing decisions leading to the loss in the CSL championship playoff 1st round, Shandong Luneng were hit by another controversial refereeing decision today. Marouane Fellaini's last-minute header was ruled out. He seemingly responded 'bullshit. Fxxx Off'. pic.twitter.com/NCLwPj9zyj


Talán Fellaini úgy gondolta, hogy a kínai játékvezető majd úgysem fogja érteni a neki szánt "jókívánságokat", pechére azonban a felvételek már bejárták az internetet. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a Manchester United egykori játékosa számíthat-e esetleg pénzbüntetésre vagy eltiltásra.

A két csapat 2–2-es döntetlent játszott a rájátszás első fordulójának első mérkőzésén. A visszavágót jövő szombaton rendezik.

Forrás: sportbible

Kép: Chung Sung-Jun/Getty Images

Videók