Tuchel elhajította a cipőjét, Havertz bizarr módon ünnepelt - videó

Mindenki átadta magát az érzésnek.


Thomas Tuchel szinte önkívületben ünnepelte a BL-sikert a csapat öltözőjében.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Chelsea Kai Havertz góljával 1-0-ra nyert a Manchester City ellen, ezzel története során másodszor hódította el a Bajnokok Ligája trófeáját.
A „kékek” sikerében nagy szerepe volt Thomas Tuchelnek is. A német edző januárban váltotta a kispadon a Chelsea klublegendáját, Frank Lampardot. 2021 elején még úgy tűnt ez az év elúszott a Chelsea számára, az edző azonban kisebb csodát tett a csapattal, amely csúcspontja a portói BL-döntőben aratott győzelem volt.

Tuchel a meccs utáni sajtótájékoztatón meghtódva beszélt csaaptáról.

„Fantasztikus eredmény, gratulálok mindenkinek. Tudtuk, hogy csúcsteljesítményre és erős kötelékre van szükségünk ahhoz, hogy legyőzzük az érzéseinket és esélyünk legyen megnyerni ezt a mérkőzést. Ezt tettük. Szinte nem jutok szóhoz.”

A kötelező körök letudása után Tuchel az öltözőben már önfeledten adta át magát az érzelmeinek, a jelenetről készült videó pedig vírusszerűen kezdett terjedni az interneten. Az edző egy üveg pezsgővel lépett be játékosaihoz, majd miután mindenkit alaposan megfürdetett, cipőjét hátrahagyva kezdett táncot járni.

Nem az ő jelenete volt az egyetlen emlékezetes pontja az öltözői ünneplésnek, erről azonban meséljenek a játékosok által feltöltött videók.

Jorginho énekléssel ünnepelt.

 

Willy Caballero és Kurt Zouma élvezték az életet.

Oliver Giroud lenyűgöző mozdulatokkal ünnepelt.

Ahogy Antonio Rudiger is megcsillogtatta tánctudását.

A gólszerző, Kai Havertz egészen bizarr módját választotta az ünneplésnek.


A felvételeken jól látszik, hogy mindenki egy kicsit máshogy mutatta ki örömét, egy azonban biztos, ezek a játékosok sosem fogják elfelejteni ezt az éjszakát.

Forrás: givemesport.com

Borítókép: Visionhaus/Getty Images

Videók