A Chelsea sztárja számára eljött a búcsú ideje a Stamford Bridge-en

Átigazolási ajánlatot várnak a riválisoktól.


A Chelsea középpályása, Mason Mount a hírek szerint arra készül, hogy a hétvégén búcsút intsen a Stamford Bridge-nek, mivel a jövője egyre inkább tisztázódni látszik.

Az angol válogatott játékos szerződésének utolsó évéhez közeledik, és úgy tűnik, hogy a Todd Böhlyvel folytatott legutóbbi tárgyalások nem vezettek hivatalos szerződési ajánlathoz, ami most úgy tűnik, hogy kikövezi az utat a távozás előtt - írja az Evening Standard. A beszámoló kifejti, hogy a Chelsea leendő menedzsere, Mauricio Pochettino szintén nem beszélt Mounttal, és hogy a Manchester United ajánlatot készít elő a 24 éves játékosért, miközben a Liverpool és az Arsenal is érdeklődik iránta.

A Chelsea szurkolóit minden bizonnyal megdöbbenti ez a helyzet, hiszen Mount a mai napon sztárjátékosnak tűnik, és egy riválisnál igenis fontos karakter lehet. Mount végigjárta a Chelsea akadémiáját, és úgy tűnt, hogy klublegendává válhat, de egyre biztosabb, hogy a csúcséveit máshol töltheti.

Ez nagyon rossz irányításnak tűnik a nyugat-londoni óriások részéről, akik a tulajdonosváltás, több menedzsercsere és az átigazolási piacon alkalmazott szétszórt megközelítés után egy kaotikus elmúlt egy évet éltek át, ami eddig egyáltalán nem hozott pozitív eredményeket.

Borítókép: Craig Mercer/MB Media/Getty Images

Videók