Luis Enrique elutasította a Chelsea-t

A Napoli csábítja.


Luis Enrique a hírek szerint elutasította a Chelsea ajánlatát, de csábítja a Serie A bajnok Napoli. Luciano Spalletti a szezon végén távozik a Partenopeitől, miután véget vetett a Scudettóra való 33 éves várakozásnak.

Luis Enriquét már kapcsolatba hozták a Stadio Maradona állásával. A Gazzetta és a Corriere dello Sport kedden azt állította, hogy a spanyol gyorsan a favoritjává válik Spalletti 2023-24-es leváltásának. A Gazzetta szerint Luis Enrique, aki már dolgozott a Serie A-ban a Románál, néhány hete még visszautasította a Chelsea ajánlatát, de csábítja a visszatérés a Félszigetre. A lap szerint azonban még nem történt kapcsolatfelvétel Aurelio De Laurentiis elnök és az ex-spanyol és Roma-edző között. Az Il Corriere dello Sport azt állítja, hogy Luis Enrique gyorsan a vezető jelölt lett a posztra, bár az ADL Antonio Contéval és Julian Nagelsmannal is beszélt.

A beszámoló szerint De Laurentiis öt különböző jelölttel állt kapcsolatban a posztra, a másik három név ismeretlen, de az egyik lehet az 53 éves, a katari világbajnokság után a spanyol válogatottól távozó szakember.

Borítókép: Visionhaus/Getty Images

Videók