Korlátlan golfozást ígértek a tulajok Gareth Bale-nek, ha visszatérne!

Elég lenne edzésre járnia a walesi sztárnak.


Gareth Bale-t ismét megkörnyékezték a Wrexham hollywoodi tulajdonosai.

Még az előző szezonban az Angol-negyedosztályba (League Two) való feljutás után tett ajánlatot a walesi sztárnak a klub, miután Bale gratulált a csapatnak a sikerhez.

„Nem foglak órákon át győzködni, hogy visszatérj egy utolsó csodálatos szezonra.” – mondta akkor McElhenney.

Azóta már a League One-ba (Angol-harmadosztály) is felkerülő walesi együttes társtulajdonosa nemrégiben az Athleticnek ismét nyilatkozott Gareth Bale-ről. Az amerikai azt mondta, 2022-ben visszavonult játékosnak tett ajánlata még mindig érvényben van.

„Gareth Bale még mindig elérhető. Tavaly már jeleztem neki, és az ajánlatom még mindig áll.” – mondta.

„Bármikor kedvére golfozhatna. Elég ha eljár az edzésekre, aztán valahogy találunk neki helyet a csapatban.” – folytatta McElhenney.

2023-ban voltak pletykák arról, hogy Bale tényleg visszatérhet, a sztár viszont hamar elhessegette azokat:

„Nem hinném, hogy így lesz. Csak szerettem volna egy ingyen golfjátszmát Robtól. Beszélgettünk és viccelődtünk, de jól érzem magam.” – mondta Bale.

„Rengeteg időt töltök a családommal és a gyerekeimmel, amit az évek során elvesztegettem a futball miatt. Fiatalon kezdtem, és úgy éreztem ideje volt abbahagyni. Jó pozícióban hagytam ott a walesi válogatottat is, biztos vagyok benne, hogy nagy dolgokat fognak véghez vinni.” – tette hozzá.

Wales a korábbi válogatott csapatkapitány elismerő szavai ellenére a 2024-es Eb-re nem jutott ki, a lengyelek elleni rájátszásban büntetőpárbajban maradt alul.

A visszatérés viszont Bale szavait is alapul véve erősen valószínűtlen, a Wrexhamnek tehát más játékosok felé kell tekinteni.

(Borítókép: sportbible.com)

Videók