Verekedni akart csapattársával, nem léphet pályára a címeres mezben

A Manchester City támadója és a Liverpool védője nem jönnek ki valami jól egymással.


Raheem Sterling "nem megfelelő viselkedése" miatt biztosan nem lép pályára az angol labdarúgó-válogatott Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén.

Az angol szövetség (FA) hétfő éjszakai közleménye úgy fogalmaz, a Manchester City támadója "megzavarta" a csapat rendjét az edzőtáborban, ezért nem kap szerepet csütörtökön.

A Daily Mail című bulvárlap szerint Sterling a hétfői gyakorláson szóváltásba keveredett a Liverpool védőjével, Joe Gomezzel. A két bajnokesélyes csapat vasárnap vívott fontos rangadót egymással a Premier League-ben, a BL-címvédő liverpooliak 3-1-re nyertek.

A lap beszámolója szerint Sterling "megpróbálta nyakon ragadni Gomezt" az étkezőben alig pár pillanattal azután, hogy megérkezett oda. A két játékos a bajnokin is összeakaszkodott egymással.

"Úgy határoztunk, Raheem nem lesz tagja a csapatnak Montenegró ellen. Az egyik legnagyobb erősségünk, hogy a válogatottban félre tudjuk tenni a klubérdekeket, sajnos ezúttal a vasárnapi találkozó után még nem csillapodtak le eléggé a kedélyek" - fogalmazott a közleményben Gareth Southgate szövetségi kapitány.

A szakember hozzátette, Sterling, aki nyolc gólt szerzett az Eb-selejtezőben, a kerettel készül továbbra is, és nem zárja ki, hogy vasárnap Koszovóban pályára lép.

A vb-negyedik angolok jelenleg vezetik a selejtező A csoportját, és ha csütörtökön pontot szereznek, biztosítják helyüket a kontinenstornán.

Fotó: Michael Regan/Getty Images

Sport365.hu - A Liverpool nyerte a rangadót

A Manchester City a negyedik helyre esett vissza.

Videók