Vb 2014: Schumiért is küzdenek a német futballisták

Megható üzeneteket tettek közzé a német válogatott futballistái a Twitteren a Michael Schumachert támogató oldalra, amelyen arról biztatták a rajongókat, hogy a fél éve kómában fekvő pilótáért is küzdenek.


Alighanem az összes Forma-1-es rajongó még ha országa kint is van a vb-n, egy kicsit szorítani fog a német válogatott játékosainak is.

A Nationalelf két futballistája, Lukas Podolski és Julian Draxler a Twitteren, a Michael Schumachert biztató Twitter-oldalra, a #KeepFightingMichael-re azt írták ki, hogy csapatuk a december vége óta kómában fekvő autóversenyzőért is küzdeni fog a brazíliai torna mérkőzésein.

A Schalke játékosa a következőket írta ki a közösségi oldalra csütörtökön: "Ma kezdődik a futball-vb Sao Paulóban, ahol az utolsó győzelmedet szerezted."

Az Arsenal játékosa, aki gyermekkora ismeri a hétszeres világbajnokot a sajtótájékoztatón a következőket mondta:
"Mindenki azt reméli, hogy Michael láthat majd néhány meccset. Biztosan örömet okoznánk neki, ha megnyernénk a bajnoki címet. Ugyanúgy szereti a focit, mint mi. A válogatott és a DFB nevében szeretnék sok erőt kívánni Michaelnek és a családjának."

Videók