"Teljesítettük a célt!" - Paulo Bento a luxemburgi szenvedés után

Komolyan megszenvedett tegnap este Luxembourg városában Portugália válogatottja. A luzitán csapat 2-1-re nyert, ráadásul 1-0-ról kellett fordítaniuk.


A mérkőzést követően Paulo Bento, a portugál szövetségi kapitány mondta el a véleményét a csapat teljesítményéről: "Sokkal több helyzetünk volt ezen az estén, de a futball már csak ilyen. Az első 15 percben nem találtuk a helyünket a pályán, de magunkhoz tértünk és átvettük a mérkőzés irányítását. Teljesítettük a célunkat, megnyertük a találkozót. Jó lecke volt ez a keddi mérkőzésünk előtt, amikor Bragában fogadjuk Azerbajdzsán válogatottját. Hasonló mérkőzés lesz."

A csoportban még két mérkőzést rendeztek. Fabio Capello győzelemmel mutatkozott be tétmérkőzésen Oroszország élén, míg Izrael nem tudott nyerni Azerbajdzsánban.

Fabio Capello az orosz győzelmet követően így értékelte a látottakat: "Lassú volt a játékunk, ezért nem sikerült nagyobb arányú győzelmet aratnunk. Sokat dajkálgattuk a labdát. Nem ment a gyors labdajáratás, de a legfontosabb dolog, hogy végül nyerni tudtunk."

LABDARÚGÁS
Világbajnoki selejtező, F csoport:
Luxemburg - Portugália 1-2 (1-1)
Oroszország - Észak-Írország 2-0 (1-0)
Azerbajdzsán - Izrael 1-1 (0-0)
A csoport állása: 1. Oroszország 3 pont, 2. Portugália 3 p, 3. Azerbajdzsán 1 p, Izrael 1p, 4. Luxemburg 0 p, 5. Észak-Írország 0 p

Videók