Neymar Rodrygónak: a Világbajnokság után visszavonulok, majd tiéd lehet a 10-es mez

Méltó lehet a legendás mezszámra Rodrygo?


A Real Madrid játékosa elismerte, hogy a PSG csatára a világbajnokság után minden bizonnyal visszavonul a válogatottságtól.

Öt hónappal a katari világbajnokság kezdete előtt a Real Madrid támadója, Rodrygo Goes elárulta Neymarral folytatott beszélgetését, amelyben a brazil sztár bevallotta, hogy a világbajnokság után visszavonul a válogatottságtól, és neki szánja a 10-es mezét.

„Ney azt mondta nekem: „Visszavonulok a válogatottók, a 10-es mez pedig a tiéd”. Nem is tudtam, mit mondjak neki. Zavarban voltam, nevettem és nem tudtam rendesen kifejezni magam, dadogtam. Aztán mondtam neki, hogy folytatnia kell, nem áll szándékomban most átvenni tőle a 10-es mezt.”

Ez a beszélgetés a két brazil között lehet a kezdete Neymar búcsújának a brazil válogatotttól. Ez nem egy hirtelen ötlet Neymartól, akinek már korábban is voltak hasonló gondolatai.

A 30 éves Neymar tehát arra készül, hogy átadja a terepet a fiatalok számára a brazil válogatottban. Rodrygo, valamint Vinicius a Real Madrid két játékosa kétségtelenül a PSG sztárjának az örökösei lesznek.

Borítókép és fotók: BeFoot / Twitter

Videók