Nagyot csalódott Neymarban válogatott társa

Thiago Silva, a Paris Saint-Germain brazil válogatott védője nem rejtette véka alá amiatt érzett csalódottságát, hogy már nem ő, hanem Neymar a selecao csapatkapitánya.


A nyári, brazíliai világbajnokságon még a PSG védője, Thiago Silva viselte a selecao csapatkapitányi karszalagját, a seregszemle után kinevezett vezetőedző, Dunga viszont a még csak 22 éves Neymarnak adta azt - sőt, Silva a kezdőcsapatból is kiszorult. A bekk elmondta, igen csak csalódott emiatt.

"Neymar nem jött oda hozzám, hogy elmondja a döntést. De nem csak ő, senki. Nagyon csalódott vagyok, nem is tudom leplezni, mennyire. Szomorú ez az egész eset, de ilyen a futball, megpróbálok továbblépni, és bármennyire fájdalmas is, tenni a dolgomat. Amikor először felajánlották nekem a csapatkapitányi karszalagot, visszautasítottam, mert úgy gondoltam, vannak nálam jobb és rutinosabb játákosok, akik jobban megérdemlik, mint én. Amikor Mano Menezes edzőként felkért, hogy legyek kapitány, csak akkor mondtam igent" - magyarázta Silva, aki jelenleg csak harmadik számú középhátvéd a válogatottban David Luiz és Miranda mögött.

Videók