Így értékelt a portugál szövetségi kapitány

Fernando Santos szerint az elején gondjaik adódtak a középpályán.


A portugál válogatott nem kegyelmezett a magyar együttesnek, a legutóbbi Európa-bajnokságot megnyerő luzitánok 3-0-ra nyertek. 

 
"Mindig okoz meglepetést, ha az ellenfél más felállásban lép pályára, de úgy érzem, jól reagáltunk. Eleinte gondunk volt a középpályán, a széleken nem találtuk a területet, de ezt sikerült áthidalni. A rövid időn belül szerzett két gól jelentősen megkönnyítette a dolgunkat. A második félidőben ismét hadrendet váltottak a magyarok, az elején ehhez megint alkalmazkodnunk kellett, amikor ez sikerült, a harmadik találat mindent eldöntött." - fogalmozott Fernando Santos.

Így értékelt a magyar szövetségi kapitány " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

A magyar válogatott 3-0-s vereséget szenvedett Portugáliában, a mérkőzés után Bernd Storck az M4 Sportnak értékelte a találkozót. "Láttuk a különbséget. Megpróbáltuk tartani a tempót. Hiányzott az átütőerő, a passzok pontossága, a hibákat pedig könyörtelenül kihasználták. 2-0 után taktikai módosításokat hajtottunk végre. Túlságosan sok esélyt engedtünk az ellenfélnek, könnyedén adtuk a labdát oda nekik.

Videók