Haiti ellen még ez a brazil válogatott is gálázott, Coutinho-mesterhármas

A B-csoport második köréhez érkezett at Egyesült Államokban zajló centenáriumi Copa América, ahol Brazília kiütötte Haitit, Ecuador pedig döntetlent játszott Peruval.


 

 

 
A brazilok az Ecuador elleni döntetlen után győzelmi kényszerben voltak Haiti ellen és nem is okozott gondot Dungáéknak a kiscsapat. Philippe Coutinho egyéni megmozdulásával már a 17. percben vezetett a Selecao.
 
Az első félidőben a Liverpool játékosa szerzett még egy gólt, majd Renato Augusto is beköszönt.
 
Fordulás után Gabriel és Lucas Lima találatai után szépített Haiti, de Augusto megszerezte második, míg Coutinho a harmadik gólját, így kialakítva a 7–1-es végeredményt.
 
A csoport másik meccsén Ecuador újabb döntetlent ért el, mindezt úgy, hogy Peru már két góllal is vezetett 13 perc után, de Enner Valencia még az első félidőben szépített, majd fordulás után Miller Bolanos alakította ki a végeredményt.
 
Annyi dőlt el, hogy Haiti kiesett, őket minden bizonnyal veri az utolsó körben Ecuador, így várhatóan a Brazília–Peru meccs vesztese lesz a másik kieső, döntetlen esetén minden bizonnyal Peru esik majd ki rosszabb gólkülönbséggel.
 
B-csoport, 2. kör
Brazília–Haiti 7–1 (Coutinho 14., 29., 90+2., Augusto 35., 86., Gabriel 59., L. Lima 67., ill. Marcelin 70.)  
 
Ecuador–Peru 2–2 (E. Valencia 39., Bolanos 48., ill. Cueva 5., Flores 13.)
 
Az állás: 1. Brazília 4 pont (7–1), 2. Peru 4 (3–2), 3. Ecuador 2, 4. Haiti 0
 
 


Brazil vs Haiti | Match Highlights | COPA... by football-zip

 
 


All Goals Highlights HD - Ecuador 2-2 Peru - 08... by football-zip

 

Videók