Feröer ellen a harmadik helyért - a vb-selejtezők keddi programja

Portugália Svájcon keresztül juthat ki egyenes ágon, lehetetlen küldetés előtt a hollandok.


Kedd este zárulnak az európai zóna vb-selejtezői, az utolsó három csoportban is megrendezik a 10. fordulót.
 
Magyarország Ferört fogadja, a mérkőzés tétje a selejtezőcsoport harmadik helye. Azért, hogy ez a miénk legyen, legalább döntetlent kell játszanunk az acélosnak korántsem nevezhető feröeriek ellen, bár az andorrai történések tudatában hiba lenne bármilyen ellenfelet lebecsülni. Csoportunk másik mérkőzésén Portugália fogadja Svájcot, és amennyiben legyőzi, egyenes ágon kijut a világbajnokságra, minden más esetben a svájciak örülhetnek.
 
Az A-csoportban Franciaország első helyét semmi sem veszélyezteti és a svédek második pozíciója is lényegében fix. Abban az esetben veszíthetik el ugyanis, ha Hollandiában legalább 7 góllal kikapnak...
 
A H-csoportban Belgium a kijutó, a pótselejtezőért pedig Bosznia-Hercegovina és Görögország "vetélkedik". Az idézőjel oka, hogy a görögök két pont előnnyel vezetnek a bosnyákok előtt és a -40-es gólkülönbséggel álló, a pofozógép szerepét eddig kiválóan hozó Giblaltárt fogadják.
 
 
VB-SELEJTEZŐK
EURÓPAI ZÓNA

B-CSOPORT
20.45: MAGYARORSZÁG–Feröer (Tv: M4 Sport)
20.45: Lettország–Andorra
20.45: Portugália–Svájc (Tv: Sport1)
 
A-CSOPORT
20.45: Franciaország–Fehéroroszország
20.45: Luxemburg–Bulgária
20.45: Hollandia–Svédország (Tv: Sport2)

H-CSOPORT
20.45: Belgium–Ciprus
20.45: Észtország–Bosznia-Hercegovina
20.45: Görögország–Gibraltár
 

Így állhat föl a magyar válogatott Feröer-szögetek ellen " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Gulácsi Péter - Fiola Attila, Guzmics Richárd, Kádár Tamás, Korhut Mihály - Stierber Zoltán, Nagy Ádám, Pátkai Máté, Dzsudzsák Balázs - Varga Roland, Ugrai Roland Picit aggasztó az, amit a játékosok állapotáról mondott.

Videók