Elismerte a lényeget a mexikói kapus

Elmondta, miért kapnak sok sárga lapot.


A brazil labdarúgó-válogatott Neymar és Roberto Firmino góljával 2-0-ra legyőzte a mexikói csapatot az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében, így bejutott a legjobb nyolc közé. A mexikóiak egyik legjobbja a kapus Guillermo Ochoa lett, aki érthetően csalódottan nyilatkozott a találkozó után - írta az m4sport.hu.
 
„Összességében nem a vb-ről, csak a mostani meccsről beszélnék. Jól játszottunk, de egy jobb csapattal találkoztunk, melyet jobb minőséget képviselő játékosok alkottak, akik mindig gólra törően játszanak” – mondta a kapus.
 

Csapata legjobbja volt, de mint elmondta, egy játékosnak nem számít, milyen meccs volt, az számít, mi az eredmény. „Ez ma nem sikerült, pedig a csapat kihozta a maximumot magából. Egy jobb csapattól nem szégyen vereséget szenvedni. Sokat dolgoztunk, de Brazília jobb volt. Fontos az egyéni teljesítmény, de Mexikó nem jutott tovább, ez a legfontosabb” – mondta a meccsen 20 védést bemutató hálóőr.
 
Arra a felvetésre, miért kapnak ilyen sok sárga lapot elmondta, mindig keményen játszanak, de nem sportszerűtlenül. A keménység pedig benne van a játékban.
 

Videók