Di María már megegyezett a Monacóval

Francia lapértesülés szerint a végül a Manchester Unitedbe szerződő Angel Di María már jóval a világbajnokság előtt megegyezett az AS Monacóval, ám végül a franciák nem vették meg a középpályást.


A fracia Le 10 Sports számolt be arról, hogy az AS Monaco a világbajnokság előtt megegyezett a Real Madrid középpályásával, Angel Di Maríával arról, hogy a vékonydongájú argentin náluk folytatjaa pályafutását. Ezt követően azonban a hercegségiek elnök-tulajdonosa, Dmitrij Ribolovjev visszakozott, mondván, így is túl sokba kerül neki a csapat.

A történet innentől kezdve ismert: a Manchester United brit átigazolási rekordot jelentő 59.7 millió fontot fizetett ki Di Maríáért a Real Madridnak augusztusban, ezzel minden idők legdrágább MU-játékosává téve őt, míg a Monaco elengedte két legnagyobb sztárját, James Rodríguezt (Real Madrid) és Radamel Falcaót (Manchester United).

A hírek szerint a PSG is nagyon meg akarta szerezni a vb-ezüstérmes középpályást, ám ők a pénzügyi Fair Play miatt nem tudták kifizetni a Real által kért péntösszeget.

Videók