Copa América: Kolumbia legyőzte Brazíliát, Neymar pirosat kapott!

Meglepetés a C-csoportban, Kolumbia legyőzte Brazíliát, majd a lefújás után két piros is villant, eltiltásra számíthat Neymar és az Európa Liga hőse, Carlos Bacca is.


Sokan előzetesen is tartottak a meccstől, hiszen a tavalyi, brazíliai világbajnokságon is elég feszült meccset játszott a két csapat, jól emlékezhetünk még Juan Camilo Zúniga megmozdulására, aki beletérdelt Neymar gerincébe, sérülést okozva a támadónak.

Kolumbia sokkal jobban kezdte a mérkőzést, aminek a 37. percben lett meg az eredménye, Juan Cuadrado szabadrúgása után Jeison Murillo talált be Jefferson kapujába.
 
A túloldalon az első meccsen már bevált receptet követték a brazilok, Dani Alves remekül adott be Neymarnak, de Ospina hatalmas bravúrral védte a fejest. Az utána történt kezezés miatt lapot kapott Neymar, ami miatt amúgy sem léphetett volna pályára az utolsó csoportmeccsen…
 
Fordulás után egyenlíthetett volna Dunga csapata, de Murillo nagy hibája után Roberto Firmino nem találta el az üresen tátongó kaput. 
 
 

A mérkőzés összefoglalója

 
A lefújás után aztán jött a balhé: a hármas sípszó után Neymar lőtte telibe labdával a kolumbiaiak védőjét, Pablo Armerót, amiért Carlos Bacca, a Sevilla Európa Liga-hőse gondolta úgy, hogy neki kell elégtételt vennie. A játékosok két-két meccses eltiltásra számíthatnak.
 
Brazília–Kolumbia 0–1 Gól: Murillo (37.)
 
Brazília: Jefferson – D. Alves, Miranda, Thiago Silva, Filipe Luís – Elías (Tardelli, 76.), Fernandinho – Willian (Douglas Costa, 69.), Fred (Coutinho, a szünetben), Neymar – Firmino. Szövetségi kapitány: Dunga
 
Kolumbia: Ospina – Zúniga, Zapata, Murillo, Armero – Cuadrado, C. Sánchez, E. Valencia (Mejia, 80.), J. Rodríguez – Falcao (Ibarbo, 69.), T. Gutiérrez (Bacca, 76.). Szövetségi kapitány: José Pekerman
 
Kiállítva: Neymar és Bacca (a mérkőzés után)
 
A C-csoport állása
 
1. Venezuela 3 pont/1 meccs
2. Brazília 3/2
3. Kolumbia 3/2
4. Peru 0/1
 
 
Videón a balhé:
 
 
 

 


NEYMAR AZ ELSŐ MECCSEN A JÁTÉKKAL VOLT ELFOGLALVA

ÍGY NYERT PERU ELLEN BRAZÍLIA

 

Videók