Benzema burtálisan beleszállt Giroud-ba

A Real Madrid csatára nem köntörfalazott.


Egy Instagram Live videóban állt bele a Real Madrid támadója a Chelsea játékosába.

Lehet, hogy Olivier Giroud volt ott, amikor Franciaország megnyerte a 2018-as világbajnokságot Oroszországban, ám az nem kérdés, hogy Karim Benzema a jobb csatár.

A Real Madrid labdarúgóját "eltiltották" a válogatottól, így ő már biztosan nem tudja tovább növelni statisztikáját, ami 81 mérkőzésen 27 gól. Giroud kihasználta Benzema távollétét, és előre lépett Franciaország harmadik legjobb gólszerzőjévé. 93 mérkőzésen 39 gól a mérlege. A Chelsea csatára Thierry Henry-t és Michel Platini-t követi a listán. Giroud minden percéért megküzd a klubjában , míg Karim élvezi Zidane bizalmát, és alapember a királyi Gárdában.

Karim Benzema ⚡️Olivier Giroud #benzema #clash #giroud #benzemavsgiroud #football

Auteur : https://www.instagram.com/p/B-VL8cYIw_N/?igshid=1fth76ll0yuvr


“Giroud és én? Ne tévessz össze egy Forma-1-es autót egy gokarttal, és még nagyon is kedves vagyok. Nem látványos a játéka, nem fog csinálni semmi csodálatos dolgot, de megvan a maga dolga a pályán”
- Benzema egyértelmūen megfogalmazta, mit gondol kettőjük közti képességbeli különbségrõl.

Ezt követően viszont, már elismerő szavakkal is illette egykori éktársát.

“Giroud teszi lehetővé, hogy a többiek körülötte mozoghassanak és többet lásd őket. működik. Mert ott van, blokkol, a másik kettő, Kylian és Griezmann…de bármilyen másik kettőt beteszel, vele működni fog. Ez az egyetlen dolog, ez a lényeg. Giroud gürizni fog, fejjel fog továbbítani. Aztán hogy ez a fajta játék mindenkinek tetszik? Nem tudom.”

Egyre erőteljesebbek a pletykák, hogy Didier Deschamps ismét számolni szeretne vele, miután Giroud alig kap játéklehetőséget a klubjában.

"Ha úgy gondolja, hogy kész vagyok, és jogosult vagyok játszani a válogatottban, akkor állok rendelkezésükre" - mondta Benzema.

Forrás: goal.com
Borítókép: Ian MacNicol/Getty Images

Videók