Magyarország mindenki szívét elnyerte

Áramlanak a szebbnél-szebb kommentek. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


A magyar válogatott hiába vezetett kétszer is, végül 2-2-es döntetlent játszott a német csapat vendégeként Münchenben a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének szerdai zárásán, így negyedikként zárt a csoportjában, és kiesett.

Még csak most értek véget a csoportkörök, máris kijelenthetjük, hogy Magyarország az egyik győztese ennek az Európa-bajnokságnak. Efelől nincs kétség. Pár éve el se tudtuk volna képzelni, hogy egy ilyen nívós tornán részt vesz a csapat, mára pedig odáig jutottak, hogy a német válogatott az utolsó percekben húzza az időt a döntetlen kiharcolásáért.


Fotó: MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség

Az Európa-bajnokság hivatalos oldalán kitett végeredmény poszt alatt olyan kommentek érkeztek a világ minden tájáról, ami csak megerősíti az embert abban, hogy büszkék lehetünk a csapatra, és természetesen a szurkolókra és az egész országra, hiszen ez együtt sikerült.

„A magyar legények mindenkinek megmutatták, mire képes a bátor szív és a hideg fej. Ukrajna teljes tiszteletét kiérdemeltétek.”

„Magyarország kemény volt, mindent beleadtak, de a szerencse nem kedvez a bátraknak. Büszke lehet mindenki erre a csapatra és a harci szellemére, és biztos vagyok benne, hogy Magyarország szurkolói nagyon büszkék rájuk.” – írta egy szurkoló Indiából.

„Gratulálok Magyarországnak a szomszéd Ausztriából! Figyeltük a meccset, és a barátaimmal soha nem sikoltoztunk még annyira, mint a második magyar gólnál (még akkor sem, amikor Ukrajna ellen játszottunk)… És annyira reménykedtünk, hogy ki fogjátok ejteni Németországot… Számomra a ti két pontotok többet ér… Megérdemeltétek volna a továbbjutást! Legközelebb is remélem, hogy láthatom a csapatot! Üdvözlet egy új magyar válogatott rajongótól Ausztriából!”


Fotó: MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség

„Szomorú vagyok Magyarország miatt. Az összes csoportmérkőzésen jobban játszottak, mint Portugália. Megérdemelték volna, hogy bekerüljenek a legjobb 16 közé.”

„Wow, Magyarország!! Micsoda meccs! Ez a csapat többet érdemel, és emelt fővel térhetnek haza!”

„Jár a taps a magyaroknak. Nagyon büszke vagyok rátok. Nektek volt a legnehezebb csoportotok, és minden ellenféllel egyenrangúan harcoltatok. Nagyszerű teljesítményt nyújtottatok, üdvözlet Lengyelországból. Dicsőség a Magyaroknak.”

„Nem érdekel, melyik ország kvalifikálta magát a csoportban, de amit tudok, hogy Magyarország elnyerte a szívünket. Igen, Magyarország nyert.”

Borítókép: MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség

Videók