Visszavágna a csúfos vereségért Pep Guardiola

A nyár egyik legnagyobb blamája volt a Bayern München tengerentúli edzőmérkőzése az MLS All Star válogatott ellen, amelyet 2-1-re elvesztettek a bajorok, ám Guardiola egy év múlva visszavágnak az amerikaiaknak.


Már kezdi megemészteni az MLS All Star válogatott elleni vereséget a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője, Pep Guardiola.

A bajorok 2-1-es vereséget szenvedtek az észak-amerikai profi liga legjobbjai ellen, amely után a szakember nem volt épp legjobb kedvében, az ellenfél edzőivel sem fogot kezett.

Ám a mérkőzés után már higgadtan nyilatkozott az SBNation honlapjának:

"Mi mindent megpróbáltunk a játékban, de ez nem volt elég. Gratulálok az MLS válogatottnak a szenzációs győzelmükhöz. Remélem a következő évben is meghívnak minket egy visszavágóra és remélem azon már jobban fogunk játszani! Most fel kell dolgoznunk a történteket. Ki kell javítanunk minden hibánkat és ebben biztos vagyok, hogy megcsináljuk. Remélem jövőre is meghívnak minket!"

Ám az jó kérdés, hogy jövőre is Guardiola lesz-e az edző, hiszen korábban azt nyilatkozta, hogy ha nem tudják felülmúlni az elmúlt szezont, akkor ő feláll a kispadról. 

A bajorok kerete adott a maradásra, a többi csak a teljesítményen múlik!

Videók