Úgy tűnik, a Dortmundnak nem számít a pénz, ha sztárjátékosa megtartásáról van szó

A legjobban fizetett labdarúgójukká tennék az angolt.


A Borussia Dortmund továbbra is szeretné megtartani Jude Bellinghamet, és ennek érdekében hajlandó nagyon mélyen a zsebébe nyúlni.

Jude Bellinghamért számos klub sorban áll a piacon. A hírek szerint az angol válogatott játékosát a Real Madrid, a Manchester City és a Liverpool is szeretné megszerezni. A Sky Sports arról számolt be, hogy a felsorolt klubok közül a Liverpool lehet a befutó, amely akár 150 millió eurót is képes lenne ajánlani a játékosért.

Úgy tűnik azonban, hogy a Borussia Dortmund nem akarja beadni a derekát, és mindent megtesz annak érdekében, hogy megtartsa sztárját.

A Bild szerint a német klub készen áll új ajánlatot tenni Bellinghamnek, akit évi 15 millió eurós fizetéssel marasztalna. A cikk szerint a Dortmund márciusban kezdi majd meg a tárgyalásokat a labdarúgó képviselőjével, Mark Benettel.

A 19 éves játékos jelenlegi szerződése 2025-ig szól, amit a klub 1 évvel szeretne meghosszabbítani. Amennyiben Bellingham elfogadja az ajánlatot, a dortmundiak legjobban fizetett játékosává válhat.

Bellingham ebben a szezonban 23 mérkőzésen 10 gólt és 4 gólpasszt jegyzett a Bundesligában.

Borítókép: Edith Geuppert – GES Sportfoto/Getty Images

Videók