Thuram: Természetesen vállalom a tettem következményeit

Marcus mindenkitől elnézést kért.


Marcus Thuram, a Borussia Mönchengladbach labdarúgója azt mondta, vállalja tette következményeit, egyúttal mindenkitől elnézést kér, amiért arcon köpte ellenfelét a német bajnokság 13. fordulójának szombati játéknapján.

Sport365.hu - "Szégyen a csapatnak és neki is. Ez egyáltalán nem illik a karakteréhez"

Hosszú eltiltás vár Marcus Thuramra, a Borussia Mönchengladbach labdarúgójára, aki leköpte ellenfele arcát a német bajnokság 13. fordulójának szombati játéknapján. A Mönchengladbach-Hoffenheim mérkőzés 77. percében Thuram a tizenhatos sarkáról kapura lőtt, ám eközben Stefan Posch ellökte. A két játékos ezután szóváltásba keveredett, majd a házigazdák francia csatára közvetlen közelről leköpte a vendégek osztrák védőjének arcát.

A Mönchengladbach-Hoffenheim mérkőzés 77. percében Thuram a tizenhatos sarkáról kapura lőtt, ám eközben Stefan Posch ellökte. A két játékos szóváltásba keveredett, majd a házigazdák francia csatára közvetlen közelről arcon köpte a vendégek osztrák védőjét. A játék folytatódott, mert Frank Willenborg játékvezető nem látta az esetet, de miután az egyik asszisztense szólt neki, a videobírós visszajátszás megtekintése után Thuramnak piros, Poschnak sárga lapot adott.

"Mindenkitől elnézést kérek, Stefan Poschtól, az ellenfeleimtől, a csapattársaimtól, a családomtól és mindenkitől, aki ezt látta" - írta a 23 éves Thuram - a világbajnok Lilian Thuram fia - szombaton késő este a közösségi oldalán. "Ma valami olyasmi történt, ami nem én vagyok, és soha nem szabadott volna megtörténnie. Természetesen vállalom a tettem következményeit."

Marco Rose, a Mönchengladbach vezetőedzője már a meccs után bocsánatot kért "a klub nevében". Thuramra várhatóan hosszú eltiltás vár. A Hoffenheim 2-1-re megnyerte a mérkőzést, miután a 86. percben kihasználta az emberelőnyét, és megszerezte a győztes gólt.

Borítókép: sportbible.com

Videók