Ribéry nem ajánlja a Bayernt Griezmann-nak

A 32 éves Franck Ribéry nem javasolja francia válogatottbeli utódjának, a 24 éves Atlético-szélső Antoine Griezmann-nak, hogy őt követve a Bayern Münchenhez igazoljon.


"Jól megy neki az Atléticónál, de itt a Bayernnél más a szint. Rengeteg olyan játékosról tudok, aki a Bayernhez, a Barcához vagy a Realhoz került, és utána már semmi különöset nem hallottunk felőle. Sokan nem bírják a konkurenciaharcot, felőrlődnek" - nyilatkozta a gyakorta szókimondó Ribéry a Sport Bildnek.

Hozzátette, a maga részéről kedveli a versenyhelyzetet, vagyis nem azért mondja ezt, mert fél Griezmanntól, és nem szeretné, ha vele kellene rivalizálnia a német rekordbajnoknál.

A Bayern érdeklődéséről többször is pletykáltak már a 24 éves Griezmann kapcsán, a játékos ugyanakkor jól érzi magát Madridban, kivásárlási ára ráadásul rendkívül magas, 60 millió euró körüli lehet.

A francia válogatott új üdvöskéje 22 gólt szerzett az elmúlt spanyol bajnoki szezonban, ezzel Cristiano Ronaldo és Lionel Messi mögött a harmadik helyen végzett a góllövőlistán Neymarral holtversenyben.

Videók