Ribéry kiakadt, kritizált és elégedetlenkedett

A Bayern München francia középpályása, Franck Ribéry egy német televízió műsorban panaszkodott arról, hogy a csapata vezetői nem megfelelően irányítják a bajor alakulatot.


Franck Ribéry egy német televízió műsorban beszélt arról, hogy véleménye szerint nagy butaságot csináltak a Bayern München vezetői azzal, hogy senkit sem igazoltak a téli szünet során.

- Sajnos ennek a passzivitásnak komoly utóhangja lehet. Szükség lett volna a frissítésre, de így, hogy egy új játékost sem igazoltunk komoly problémáink lehetnek a későbbiekben. Mi lesz akkor ha néhány játékos például megsérül? Arról nem is beszélve, hogy ezzel a kerettel nem feltétlenül tudunk 100%-osan teljesíteni a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában sem. Véleményem szerint lett volna lehetőség az erősítésre, de ez valamiért mégsem történt meg - nyilatkozta a bajor alakulat labdarúgója, Franck Ribéry.

A klub elnöke, Karl-Heinz Rummenigge a Bild című német lapnak elmondta, hogy a csapat vezetőedzője, Jupp Heynckes döntött arról, hogy ne történjen erősítés.

Videók