Tuchel kedvence és a Juve sztárja is a Bayernhez tart?

Habár sorozatban tizenegyedik alkalommal nyerte meg a Bundesligát a bajor együttes, a klubvezetés messze nem elégedett, ezért megkezdték a jövő csapatának kialakítását. A célszemélyek közül néhány név már ismert.


A müncheniek nem hezitáltak sokáig, a bajnoki címet érő kölni győzelmet követően szinte azonnal fontos személyeket menesztettek a vezérkarból. A keret kialakítására azonban több időt szánnak, az egyeztetések már megkezdődtek a régi és újdonsült vezetőségi tagok, valamint Thomas Tuchel vezetőedző részvételével.

A legfontosabb egy középcsatár szerződtetése, a Lewandowski távozásával keletkezett űrt a Juve szerb támadójával, Dusan Vlahoviccsal, vagy a frankfurti ifjonccal, Randal Kolo Muanival töltenék be.

Rice a West Ham Unitedtől érkezne, de érte jelentős összeget kellene fizetni. A védekező középpályás piaci értéke 80 millió euró, de klubja százmillió felett engedné el a csapatkapitányát.

Konrad Laimer személyében már van egy új szerzeményük a münchenieknek, az osztrák középső középpályás szerződése lejártát követően, immáron kupagyőztesként szerződik a rekordbajnokhoz.

Tuchel korábbi dortmundi kedvence, Raphaël Guerreiro is csatlakozhat a címvédőhöz. A bal oldali védő kontraktusa július elsején lejár, német lapok szerint intenzíven érdeklődnek iránta a müncheniek.


A lehetséges távozók kapcsán Benjamin Pavard és Lucas Hernandez nevét emelték ki, az ő szerződésük jövő nyáron jár le, így ha klubjuk pénz akar kapni értük, most kell értékesíteni.

Borítókép: Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images

Videók