"Megértem, hogy az emberek komoly erősítést várnak" - Rummenigge

A Bayern München ügyvezetője egyelőre nem aggódik.


A Bayern München az átigazolási piac dominóhatására vár a labdarúgóklub ügyvezetője, Karl-Heinz Rummenigge szerint.
 A Bundesliga és a Német Kupa címvédője a nyári szünetben eddig a német Fiete Arpot, valamint két francia világbajnokot, Benjamin Pavard-t és Lucas Hernándezt igazolta le.
Utóbbiért 80 millió eurót fizettek, így a német élvonal történetének legdrágább játékosává vált, de a szurkolók további és még náluk is komolyabb erősítésekre várnak.
 
Lucas Hernández a Bundesliga történetének legdrágább játékosa lett azzal, hogy a Bayernhez igazolt.
Fotó: Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images
 
"Július nyolcadika van. Tudom, hogy nem a türelem a szurkolók legnagyobb erénye, de az átigazolási időszak szeptember másodikáig tart.
Továbbra is készen állunk egy kiváló futballista megszerzésére, de mostanáig egyetlen jelentős átigazolás sem történt, ami dominóhatást idézhetne elő" - mondta hétfőn Rummenigge.
Hozzátette: az összes európai élklub az első komoly játékosmozgásra vár, ami további jelentős transzfereket vált majd ki.
 
Karl-Heinz Rummenigge aggódó tekintete ellenére türelemre int mindenkit.
Fotó: Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images
 
"Megértem, hogy az emberek a Bayerntől is komoly erősítést várnak, de nem vagyok ideges, mert még csaknem két hónapunk van" - mondta Rummenigge, aki szerint még egy vagy két érkezőre lehet számítani.
A német bajnokság új idénye augusztus 16-án kezdődik, a müncheni csapat hétfőn kezdte a felkészülést, de az első edzésen a felnőtt keret tagjai közül csak nyolcan vettek részt.
Az ügyvezető leszögezte, a csapatuk biztosan versenyképes lesz, és nem engednek a céljaikból: sorozatban nyolcadik alkalommal is bajnokok szeretnének lenni, és a többi versenysorozatban is nagy dolgokra készülnek.
 
 

Videók