„Lewa a Barcelonába akar menni, hogy bizonyítsa, jobb Benzemánál”

A lengyel támadó egykori ügynöke szerint ez a terv.


Cezary Kucharski, Robert Lewandowski korábbi ügynöke kifejtette vélményét arról, hogy a Bayern München támadójának a La Ligába való igazolása nem újdonság, hiszen eltökélt szándéka, hogy bebizonyítsa, jobb, mint Karim Benzema.

A csatár prioritást élvez a Barcelona számára az idei nyári átigazolási időszakban, bár a bajorok megnehezítik a katalán csapat dolgát.

„Be akarja bizonyítani, hogy jobb, mint Benzema, ez egy másik ok, amiért a Barcelonába akar igazolni. Lewandowskinak nincsenek álmai. Számára a futball egy munka, és nagyon profi. A Real Madrid és a Barcelona egy szinten van” – mondta Kucharski a Radio Sernek.

Annak ellenére, hogy 2023 júniusáig kötött szerződést a Bayern Münchennel, korábbi ügynöke úgy gondolja, hogy az üzlet végül megvalósul.

„A Barcelona és Lewandowski meg fog küzdeni ezért az igazolásért. Azt hiszem, végül a Barcelonához fog szerződni, lehetségesnek tartom.”

Kucharski azt is elárulta, hogy a spanyol bajnokságban töltött ideje után Lewandowski az MLS-be szeretne menni.

„Nyomást kell gyakorolnia a Bayernre, hogy engedjék el a szerződéséből. A Bayern illetékesei tudják, hogy már jó ideje szeretne Spanyolországba menni. Németország, majd Spanyolország volt a terve, és az Egyesült Államokban fejezi be pályafutását.”

Borítókép és fotók: TF-Images/Getty Images

Videók