Kompany lehet a befutó Münchenben?

De akár a Brighton kispadjára is leülhet


 Vincent Kompany nagyon kapós lett az utóbbi időben.

Fabrizio Romanónak általában lehet hinni, hogyha átigazolási pletykákról van szó, ő pedig azt állítja, hogy két klubbal is tárgyal az egykori belga válogatott.

Bár a legvalószínűbb verzió, hogy De Zerbi ül le a Bayern kispadjára, de közben Kompanyval is egyeztetni kezdtek a bajorok, talán pont azért mert tényleg találniuk kellene valakit a kispadra a sok kikosarazás után.

A korábbi belga-válogatott játékos egy éve feljuttatta a Burnleyt az angol élvonalba, de a Premier League tagság éppen egy szezonig tartott.

A kudarc ellenére a Bayernnél komolyan felmerült a neve, de nemcsak ott. Hiszen a Brighton is menedzsert keres, éppen De Zerbi helyére és Kompany pont az a szint, aki számukra megfizethető és a célok is talán elérhetőek vele.

Így Kompany egyelőre „kétfelé” is tárgyal, amiből jól és rosszul is kijöhet.

De az biztos, hogy sokáig nem várhat, hiszen a Brighton ugyan egyelőre nem jelentette be az új trénerét, de a végtelenségig nem fog várni. A Bayern esetében pedig kérdés, hogy érdemes-e várnia Kompanynank, miközben ő lehet, hogy csak a harmadik helyen áll a jelöltek között.

(fotó: facebook/Burnley)

Videók