Jövő hétfőig hajlandó tárgyalni a Dortmund Sanchóról

A Dortmund határidőt szabott a Jadon Sancho iránt érdeklődő kluboknak.


A Borussia Dortmund jövő hétfőig hajlandó megállapodni Jadon Sancho kivásárlási áráról az angol válogatott labdarúgó után érdeklődő klubok valamelyikével.

A BBC honlapja arról számolt be, hogy a német klubnak nem áll szándékában alkudozni a jövő hétfőig megszabott határidő után, a következő bajnoki szezonra való zavartalan felkészülés érdekében. A Bundesliga szeptember 15-én kezdődik, a rendhagyó nyári átigazolási szezon kitolt határideje viszont október 5.

Sport365.hu - Nem akármilyen extrával csábítja a Manchester United Jadon Sanchót

A klub történetében nagy jelentőségű, korábbi klasszisok által viselt legendás hetes mezszámmal is csábítja a Manchester United Jadon Sanchót, a Borussia Dortmund angol válogatott labdarúgóját. A Mirror angol napilap információi szerint a manchesteriek továbbra is nagy erőket mozgósítanak az európai átigazolási piac egyik legfelkapottabb játékosának számító 20 éves szélső megszerzéséért.

A BBC úgy tudja, a Dortmund konkrétumokkal is szolgált a legaktívabb kérőnek, a Manchester Unitednak, amelynek a 11-szeres angol válogatott szélsőért 100 millió fontot (38,4 milliárd forintot) kellene kifizetnie, részletekben. A nemzetközi sportsajtó az elmúlt hetekben folyamatosan beszámolt az MU érdeklődéséről, de az angolok ajánlatáról megoszlanak a vélemények: egyesek szerint a manchesteriek elsőre 50 millió eurót ajánlottak, mások szerint a Dortmund még a 100 millió fontot is kevesellte Sanchóért.

Borítókép: Alexandre Simoes/Borussia Dortmund via Getty Images

Videók