„Jamesnak el kell hagynia a Bayernt!”

Nem jók a kolumbiai kilátásai.


James Rodrígueznek muszáj elhagynia a Bayern Münchent Stefan Effenberg, a csapat legendás játékosa szerint. 
 
– Ha kiértékeli a személyes helyzetét a Bayernnél, rá fog jönni, hogy a legjobb számára, ha elhagyja a klubot, – mondta Effenberg.
 
"Jamesnek mennie kell," mondja négy meccsel a Bundesliga vége előtt, és miközben a csapat egyre közelebb a bajnoki címhez. A kolumbiait tartalékolták az elmúlt hónapban, és nem boldog, hogy a Bayern továbbra sem bízik benne. Muszáj "élveznie a focit," részletezte Effenberg. "Ez elveszik, amikor csak 7, 12 vagy 25 percet játszik."
Lars Baron/Bongarts/Getty Images
Fotó forrása: Lars Baron/Bongarts/Getty Images
 
A német úgy gondolja, át kell alakítania teljesen magát ismét, ahogy azt tette a Real Madridnál is. Kiesett Zinedine Zidane kegyeiből, és távozott a Bayernhez egy kétéves kölcsön keretében, melybe 42 millió eurós vásárlási opciót is foglaltak.
 
A Bayernnek június 15-ig kell jeleznie a Real Madrid felé, hogy élni akarnak a lehetőséggel, mely újra és újra megosztja a vezetőséget. Egyre valószínűbb egyébként, hogy a Bayern is nemet mond az opcióra, és a játékos visszatér Spanyolországba, ahol Zidane várja, egy edző, aki egy már megmutatta, nem hisz benne, és akinek nem szerepel terveiben.
 

 

Videók