Isco Union Berlinbe költözése az utolsó pillanatban meghiúsult!

Az orvosi vizsgálatok után bukott el az üzlet.


Isco egy lépésre volt attól, hogy az Union Berlin játékosa legyen, amikor az egész üzlet az utolsó pillanatban összeomlott.

A német fővárosi klub sportigazgatója, Oliver Ruhnert így nyilatkozott: „Szerettük volna, ha Isco Berlinbe kerül, de vannak határaink. Ezeket ma túllépték, ellentétben a korábbi megállapodással". Az edző minden kétséget eloszlatott az átigazolással kapcsolatban: "Az üzlet nem fog létrejönni".

A Bild viszont az Iscót képviselő Gestifute céget idézte, amely szerint "a tárgyalások során rá kellett jönnünk, hogy tárgyalópartnerünk már nem hajlandó a velünk eredetileg megbeszélt keretek között mozogni".

A spanyol játékos kedden még az orvosi vizsgálaton is átesett. A korábbi Sevilla- és Real Madrid-játékos ortopédiai és kardiológiai vizsgálatokon esett át, mielőtt - szándéka szerint - 2024. június 30-ig aláírt volna a német klubhoz.

A Bundesliga második helyén álló és a bajnoki címért küzdő Union Berlin napok óta tárgyalt a középpályással, és az üzlet tényleg közel állt a véglegesítéshez. Iscónak több mint egy hónappal azután lett volna új klubja, hogy a MARCA arról számolt be, hogy alig négy hónappal azután, hogy csatlakozott Julen Lopetegui csapatához, elhagyja a Sevillát.

Borítókép: Matthias Koch/Picture Alliance via Getty Images

Videók