Interjú közben ugrott a szurkolónak a focista - Videó

Toni Leistner nem sokat gondolkozok, de azóta már bocsánatot kért.


A Dinamo Drezda 4-1-re diadalmaskodott a Hamburggal szemben a Német Kupában. A mérkőzésen ezúttal 10 053 szurkoló is ott lehetett. Ennyi drukker március óta egyetlen találkozón sem vehetett részt, így különösen fájó lehet számukra, hogy Toni Leistner belerontott az örömükbe.

A hamburgi játékos interjú közben megfordult, majd felrohant a lelátóra és megtámadta az ellenfél csapatának egyik szurkolóját.

A 30 éves játékos először megragadta a drukkert, majd a földre lökte őt. A körülöttük lévők próbáltak közbeavatkozni, majd végül a biztonsági őrök vezették vissza a pályára az őrjöngő labdarúgót.


Leistner, aki korábban a Drezda játékosa volt, azóta bocsánatot kért a közösségi oldalán.

 

„A szülővárosomban zajló meccsen a szurkolók folyamatosan bántalmaztak verbálisan. Általában megbirkózom ezzel, de most rengeteg bántást kapott a családom, a feleségem és a lányom is. Számomra ez egy rendkívül érzelmes mérkőzés volt” – írta bejegyzésében.

„Ettől függetlenül ennek soha nem szabadott volna megtörténnie velem. Apa vagyok és példaként akarok szolgálni. Minden formában elnézést kérek, és megígérem, hogy függetlenül a felém érkező sértések mértékétől, ez soha többet nem fog megtörténni.” - tette hozzá.

Forrás és borítókép: sportbible.com
 

Videók