Hivatalos: Mané a Bayern Münchenben folytatja

Megállapodtak a felek.


Hivatalossá vált, hogy 30 éves Sadio Mané elhagyja a Liverpoolt és a Bayern Münchenben folytatja pályafutását.

A Bayern München hivatalos honlapján megerősítette, hogy Sadio Mané a német klubban folytatja. A bajorok a Liverpooltól vásárolták ki a játékost, akivel 2025 nyaráig szóló szerződést írtak alá.

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre a Bayernben lehetek. Sokat beszélgettünk, és a kezdetektől nagy érdeklődést éreztem ettől a fantasztikus klubtól, szóval számomra nem volt kétség" – mondta Mané a klub honlapjának.

„Itt az ideje ennek a kihívásnak. Sokat szeretnék elérni ezzel a klubbal, Európában is. A Salzburgban töltött idő alatt sok Bayern meccset láttam, nagyon szeretem ezt a klubot"– folytatja a 30 éves játékos.
Hasan Salihamidžić, a Bayern München sportigazgatója nagyon elégedett az üzlettel.

„Sadio Mané személyében egy nemzetközi élvonalbeli sztár érkezik az FC Bayernhez, aki rányomta bélyegét a világ futballjára. Büszkék vagyunk rá, hogy elhoztuk Münchenbe.”

„Sadio már a beszélgetésünk első percében egyértelművé tette, hogy most az FC Bayernben szeretne játszani. Mindenki ismeri kiemelkedő technikai tulajdonságait, valamint hihetetlen mentalitását. Segíteni fog majd vezetni a csapatunkat, amely fantasztikus felépítésű. Sadio Mané tökéletesen illeszkedik abba a futballba, amelyet az FC Bayern játszik Julian Nagelsmann irányításával” -tette hozzá.

Borítókép: Twitter.com/FC Bayern München

Videók