Ezért a fizetésért hagyná el a Dortmundot Haaland

Borsos árat kér.


Erling Haalandot több nagy klub is szeretné megszerezni, a legújabb információk szerint azonban alaposan a zsebükbe kell majd nyúlniuk, ha komolyan gondolják szándékukat.

Bár a 21 éves norvég játékos kivásárlási záradéka mindössze 75 millió euró, a „csodagyereket” választó klub nem fogja olcsón megúszni az átigazolást. Az ESPN jelentése szerint a fiatal labdarúgó menedzsere, Mino Raiola évi 30 millió fontos, azaz közel 13 milliárd forintos fizetést követel a játékosnak.

Ráadásul Raiola és a játékos édesapja, Alf-Inge Håland valódi honoráriumot akar majd kérni, de ezzel kapcsolatos összegekről még nem esett szó.

Az eddig kikerült információk szerint Haalandot elsősorban a Manchester United , a Manchester City , a Chelsea és a Real Madrid üldözi. Az ESPN ugyanakkor hozzáteszi, hogy a Paris Saint-Germain és a Bayern München is érdeklődik iránta.

Haaland eddig 69 mérkőzésen lépett pályára a Dortmund színeiben, amelyek alatt összesen 70 gólt és 19 gólpasszt jegyzett. A norvég válogatottban eddig 12 gólt szerzett.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Facebook.com/Borussia Dormtund

Videók