Dárdai vörösborral ünnepelt

Dárdai Pál és csapata, a Hertha BSC több mint 30 éve nem látott bravúrt hajtott végre azzal, hogy bejutott a Német Kupa legjobb négy csapata közé.


A másodosztályú ellenfél ellen ugyan hátrányba került a Hertha, de sikerült a fordítás és a továbbjutás. A Bayern München Bochum elleni sikerét követően az is kiderült, hogy Dárdaiék az elődöntőben a Borussia Dortmundot fogadják majd.
 
Ezzel valóra vált a magyar szakember álma, aki azt mondta, mindenképpen hazai meccset szeretne, mindegy, ki lesz az ellenfél.
 
„Ezt a hazai mérkőzésre!" - írta szerdán késő este, a sorsolás után a Twitteren Dárdai Pál, aki a mellékelt fotón egy pohár vörösbort emel a magasba.
 
 
A berlini együttes 35 év szünet után jutott újra a legjobb négy közé a Német Kupában, amelynek fináléját május 21-én éppen az otthonában, a fővárosi Olimpiai Stadionban rendezik.
 
Az elődöntő másik ágán is lesz magyar érdekeltség, a Bayern München vendégeként ugyanis Kleinheisler László együttese, a Werder Bremen lép pályára. A bajorok történetük 18. kupaelsőségére hajtanak.
 
Az elődöntőket április 19-én és 20-án rendezik.

Videók