"Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan Haaland is egy korszakot szeretne uralni a Real Madridnál"

Képes lehet rá a norvég támadó? TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Nagyon sok hír jelenik meg Erling Haaland átigazolása kapcsán, pedig még csak 2022 elején járunk.

Sokat beszélünk Haalandról, és jó okkal, a dolgok megváltoznak a következő hetekben. A Borussia Dortmund világossá tette a norvég csatár számára, hogy szó sem lehet arról, hogy a szezon végén döntsenek, a következő hetekben közölniük kell a végső döntésüket.

Nincs záradék, csak feltétel

Haalandnak a Dortmund elhagyására nincs hivatalos záradéka a szerződésében, ellentétben az elmúlt hónapokban feltételezettekkel, hanem egyfajta megállapodása van a német klubbal. 2022 nyarától beleegyeznek abba, hogy eladják, amint akarja, de azzal a feltétellel, hogy kellően korán közlik a döntést ahhoz, hogy megtalálják a megfelelő utódját. Éppen ezért hamarosan megszülethet a döntés, de ez nem a téli átigazolási időszakban következik be.

„Ki adná el Európa egyik legjobb csatárát a téli piacon, miközben nem muszáj? Haaland nem távozik januárban. A Dortmund továbbra is három sorozatban van versenyben, és a lehető legjobb csapattal szeretnénk játszani. Természetesen nehéz lesz megtartani őt ezen a nyáron, de szeretnénk, és meg is fogjuk próbálni” – mondta Hans-Joachim Watzke, a klub vezérigazgatója.

A német referenciamédia, a Bild ezen a pénteken abba az irányba ment el, miszerint Haaland nagy vágya, hogy a Real Madridban játsszon. Egy korszakot akar uralni, hasonlóan Cristiano Ronaldóhoz. Mert igen, Mbappéhoz hasonlóan a norvég is rajong a portugál szupersztárért.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók